Cylindricity Measuring Instrument, pengesanan silinder

Cylindricity Measuring Instrument, pengesanan silinder

1. tepat grating pekeliling yang diimport dari Jerman mesin 2. dikonfigurasi dengan pelbagai spesifikasi dan panjang probe ruby struktur 3. galas Aerostatic digunakan pada platform rotarymeasurment ketepatan yang tinggi

Product Details

Sebagai salah satu pengeluar dan pembekal ketepatan yang tinggi instrumen cylindricity pengukur, pengesanan silinder China terkemuka, ia di sini menunggu untuk kenalan anda.

permohonan:
Siri Leadsy daripada cylindricity mesin berukuran terutamanya digunakan untuk mengukur bahan kerja badan pusingan yang permukaan pelbagai adalah tetap atau tidak tetap, berterusan atau terputus-putus, seperti mereka bulat, cylindricity, kelinearan, konsentrisitet, coaxiality, kebosanan, keselarian, tegak lurus, permukaan waviness dan sebagainya. Selain itu, analisis spektrum, analisis ketinggian gelombang, analisis shafts'curvature dan analisis pelbagai melompat boleh dijalankan pada mesin.
ciri-ciri:
1. Struktur galas Aerostatic digunakan pada platform rotarymeasurment ketepatan yang tinggi, yang tidak boleh membuat spindle utama mesin yang terjejas oleh haus, jadi kehidupan perkhidmatan akan dilanjutkan.
2. Bagi perolehan data, grating pekeliling yang tepat diimport dari syarikat HEIDENHAIN di Jerman dan teknik berkenaan, direalisasikan.
3. Mesin dikonfigurasi dengan pelbagai spesifikasi dan panjang ruby probes.Furthermore, kuar dan lekapan khas boleh direka mengikut keperluan pelanggan.
4. Mesin ini mempunyai fungsi yang kuat analisis, seperti kelinearan, cylindricity, kebosanan, keselarian, coaxiality, konsentrisitet, waviness dan analysis.It ketinggian ombak boleh menganalisis spektrum frekuensi keadaan permukaan bahagian dan akhirnya dan gelombang amplitud boleh ditawarkan.

Feedback
Siasatan
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Hubungi kami
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Aerospace Awam Base, Xi'an City, Provinsi Shaanxi, China
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Metrology Sdn Bhd Semua Hak Cipta Terpelihara.