Rumah > Penyelesaian > Kandungan

Keperluan pembuatan — — CMM

Nano (Xi'an) Metrologi Co., Ltd | Updated: Aug 12, 2016
Source:

Pada masa kini, pembangunan pesat masyarakat, ekonomi pesat membangun, pembangunan perniagaan adalah lebih aktif, jadi ia adalah lebih baik menyumbang kepada kemakmuran dan pembangunan sosial jentera pemprosesan industri. Dan persaingan industri jentera boleh menggalakkan pembangunan ekonomi di sebaliknya. Semasa proses ini, sumbangan koordinat mengukur instrumen tidak boleh diabaikan.

Jentera industri telah berkembang pembangunan di bawah latar belakang pembangunan pesat masyarakat, supaya proses mekanikal telah menjadi pekerjaan panas yang sosial. Tetapi di bawah latar belakang persekitaran persaingan sengit, enterprise yang ingin menang inisiatif pasaran mesti menggunakan pakar produk dan perkhidmatan untuk memenuhi keperluan peniaga-peniaga besar-besaran dan kehidupan. Oleh itu kualiti ensurance adalah kunci pembangunan perusahaan.

Machining adalah industri kepersisan. Jika ia tidak diambil, ia akan mempengaruhi sifat-sifat mekanikal, yang membawa pengaruh serius kepada kehidupan kita. Jadi kami minta untuk tatanan precision, Terdapat tiada kesilapan. Untuk menjamin kualiti, koordinat alat pengukur dihasilkan oleh Metrologi NANO menjadi satu kemestian. Dengan itu, kita boleh membuat jentera pengeluaran kami adalah mengikut syarat-syarat mekanikal untuk mencapai tujuan yang dikehendaki dalam setiap link dalam proses pengeluaran untuk menyediakan pengguna dengan jaminan kualiti produk berkualiti tinggi.


Sila maklumkan kepada saya jika ada soalan atau nasihat

E-amil:overseas@cmm-nano.com

Siasatan
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Hubungi kami
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Aerospace Awam Base, Xi'an City, Provinsi Shaanxi, China
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Metrology Sdn Bhd Semua Hak Cipta Terpelihara.